BullStream
Услуги Бранд
Стратегия за създаване, развитие и подкрепа на вашия бранд.
150+
Изпълнени
проекти
Клиентът винаги
остава доволен
Дигитални услуги на агенцията
КОМПЛЕКСНИ УСЛУГИ по създаване на бранд
Анализ на пазара и на целевите групи клиенти
Детайлен анализ на пазара и на различните целеви групи клиенти помага обективно да се оценят възможностите на компанията в избраната пазарна ниша, определяне на основните конкуренти, тяхните преимущества и недостатъци, изучаване потребностите на потенциалните потребители. Анализа на бизнес средата определя перспективите на бранда на пазара.
Позициониране на бранда
Правилното позициониране на бранда на компанията позволява да закрепи и сформира нужния образ в съзнанието на клиентите. То повишава познаваемостта, привлича целева аудитория и влияе на лоялността на клиентите. Това дава възможност да се ускори развитието и увеличи количеството на продажбите.
Разработка на име и легенда на бранда
Понятното име и легенда на бранда помагат за създаването на здрава връзка с целевата аудитория. С помоща на горе посочените атрибути с които потенциалния клиент се запознава на първо място и контактува непосредствено, вие сте в състояние да подчертаете своята уникалност.
Разработка на лого и описание на бранда
Външния вид на стоката, опаковката, логото, цвета и шрифта на марката - това са индефициращи фактори по които ще ви отделят сред конкурентите ви. Описанието на марката разяснява мисията, ценностите и фирмения стил на бранда; помага да се подговтят рекламни кампании и изграждане на издържани отношения с прартньорите.
Връзки с общественоста и поддържане на репутацията сред водещите интернет търсачки (SERM)
SERM - комплекс от мероприятия, насочени към подобряването на общата репутация на компанията, уебсайта или продукта в интернет пространството. Нивото на доверие на потребителя се повишава благодарение на разпостранението PR статии в мрежата. Важно е не само съдържанието на статиите, но и популярността на източника в който се побликуват.
ЗАПИШЕТЕ СЕ СЕГА ЗА ЕДИН ЧАС БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ 1 час
Резервирайте безплатна консултация
Научете повече за нашата работа, за да ни опознаете по добре.

LIMS GROUP Ltd

Нашият маркетингов приоритет за LIMS GROUP беше постигането на следните цели: ефективно привличане на клиенти с едновременното развитие на компанията.

КАКВО НАПРАВИХМЕ ?

Създадохме завършен уебсайт, профили в социалните мрежи Facebook & Instagram и осигурихме комплексната им поддръжка. Чрез SMM услугите ни се погрижихме за имиджа на компанията и целевата им аудитория в социалните мрежи, а с помощта на Google ADS повишихме откриваемостта в търсачките.

Кратък обзор на резултатите:

За 10 месеца LIMS GROUP показа отлични резултати в следните три категории:
- Google ADS – увеличаване на откриваемостта над 150%
- реклама във Facebook & Instagram – покачване на последователите и харесванията с почти 170%
- увеличение на откриваемостта (cro) средно с повече от 160% за тестваните целеви страници.

EXATECH Ltd

В този проект ние се фокусирахме върху ефиктивността на управлението на цената на рекламната отрквиваемост и в търсенето на решения за излизане на други пазари, с помощта на медиина реклама във Facebook и реклама в Google Ads.

КАКВО НАПРАВИХМЕ ?

Създадохме завършен уебсайт и профили в социлните мрежи и се погрижихме за тяхната комплексна поддръжка. Успешно изградихме позитивен имидж на бранда, а чрез smm услугите ни привлякохме подходящи целева аудитория

КРАТЪК ОБЗОР НА РЕЗУЛТАТИТЕ

За миналата година EXATECH постигна изключителни резутлати при бюджетиренето и потенциалните клиенти, а именно:
- постигане и дори надвишаване на целите за потенциалните клиенти kpi
- седемкратно увеличение на активите при съхранение на същия cpl
- понижение на cpa с 50%

Greenford Bulgaria Ltd

Greenford Bulgaria се обърна към нас, за да ни предадат управлението на своите канали за продажба и разпостранение на продуктите си, а ние, от своя страна, обещахме да създадем и развием останалите възможни SMM инструменти.

КРАТЪК ОБЗОР НА РЕЗУЛТАТИТЕ

- Доходите на компанията се увеличиха трикратно – покачване на приходите Х10, при съхранение на инвестиционната рентабилност с над 400%.
- За последните 3 месеца Google Ads донесе 80% от общия доход на фирмата. За сравнение, за миналата година Google Ads допринася под 50% от общия доход.

Travelsim.BG Ltd

Travelsim осъзна, че масовият маркетинг бързо губи своята ефективност и имат нужда от гъвкави дигитални стратегии, които динамично да развиват бранда на съвременния пазар.

КАКВО НАПРАВИХМЕ ?

- Оптимизирахме основните части на маркетингови спирали.
- Създадохме и распостранихме реклами в Google Ads в различни страни, на различни езици по целия свят.
- Създадохме и оптимизирахме PPC реклами в световната онлайн мрежа.


КРАТЪК ОБЗОР НА РЕЗУЛТАТИ

Тravelsim увеличи клиентите си, генерирани онлайн, почти стократно по целия свят, само за една седмица. Входящите потенциални клиенти от маркетинговата ни кампания днес представляват повече от 80% от общия обем.

BULL TRUST GROUP Ltd

За BULL TRUST GROUP разработихме подробна масова стратегия за таргетиране, за да увеличим онлайн продажбите, дори в най-конкурентните периоди в годината.

КАКВО НАПРАВИХМЕ ?

Преработихме съдържанието на сайта, оптимизирахме SEO-то и изградихме напълно нова концепция. Следващата стъпка беше да създадем рекламна кампания, която включваше:
- Тестване на различни способи за повишаването на интереса към компанията.
- Минимализиране на разходите за кампанията и увеличаване няколкократно на показателите на обявите и печалбата от тях.
- Изследване и уточняване на ключовите думи за повишаване на качеството и рейтинга на обявите им.
- Изследвахме и уточнихме ключпвоте думи за повишение на показателя за качество и вдигане на райтинга на обявите.
- Подобрение на залозите и усъвършенствуване на стратегията за тях за да обезпечим максимално възможния висок рейтинг на обявите при минимални разходи.


КРАТЪК ОБЗОР НА РЕЗУЛТАТИТЕ:

- Bullstream значително повиши възвръщаемостта на рекламата, удвои техния CTR и значително повиши разпознаваемостта на бранда. Увеличи рентабилността на инвестициите в реклама с близо 429% и повиши средния показател в нишата, с троен коефициент на усвояване 4,07% .

Atlas Group Sp.z o.o.

До запознаството си с нас, фирмата Atlas group се е опитвала да получи положителна рентабилност на инвестициите в реклама (ROAS) в Google и Facebook, вместо това се е осланяла на силата на репутацията на тяхния бранд и прякия трафик за осъществяване на по голяма част от своите продажби онлайн.

Какво беше направено?

- Пълна реконструция на акаунта в Google Ads. Тестване на хиляди ново адекватни ключови думи с цел създаване на ефективна микротаргетирана реклама.
- Пускане на ново видео за компанията във Facebook, използвайки висококачествено изображение. Използвайки на индивидуализирана аудитория състояща се от клиенти на Atlas Group, ние можахме да намерим потенциални клиенти и във Facebook.

Кратък обзор на резултатите:

- Повишаване рентабилността на разходите за реклама (ROAS) в 6 пъти в сравнение с вложените разходи. - Възможности да се реинвестира както в нови продукти, така и в цифров маркетинг.

поверете успеха си на професионалисти

Екип
Ръководител офис/PPC специалист

Andrii Malnov

CEO
Ръководител офис/PPC специалист

Anton Karmazin

HEAD OF PPC
Ръкводител на рекламата

Vlad Boiko

HEAD OF PAID MEDIA
UX/UI Дизайнер

Sofia maslova

UX/UI Дизайнер
SMM/PPC Специалист

Ksenia Zhylinska

SMM/PPC Специалист
WEB Разработчик

Konstantin
Zhebelev

WEB Разработчик
WEB Разработчик

Alex

SEO Специалист
WEB Разработчик

Denis Ivchenko

PPC Специалист
PPC специалист

Volodymyr Budnikov

PPC Специалист
Мениджър продажби

NIKOLETA IVANOVA

Мениджър продажби
Мениджър продажби

Elitsa Bosevska

Мениджър продажби
Ние предлагаме широк спектър от дигитални маркетинг услуги според вашите индивидуални нужди! Гордеем се с високото ниво на удовлетворение на клиентите, което поддържаме.
Защо да изберете нас?
ПОДДРЪЖКА И РАЗВИТИЕ НА БРАНДА
Ние предоставяме пълен набор от услуги за поддръжка на нашите клиенти. Разработваме оптимални и ефективни способи за развитието на вашия бизнес, което е главна цел в работата на нашата агенция. Нашата цел е създаването на комплексен брандинг за вашата компания и дългострочното ни сътрудничество.
АВТОМАТИЗАЦИЯ НА БИЗНЕСА
Предлагаме на клиентите системи собствена разработка за автоматизация и управление на бизнеса.
УНИКАЛНОСТ НА СТРАТЕГИЯТА
Стратегията която разработваме за вас е индивидуална и съобразна с вашите цели и желания.
ПРОЗРАЧНОСТ НА ОТЧЕТНОСТТА
Плана за действие се съгласува с клиента и предоставяме подробна отчетност до завършване на рекламната кампания.